Werkversie nieuw boek

Aan het deelnemen met een schrijfwedstrijd zijn altijd diverse criteria verbonden. Dat zorgt er vaak voor dat de verhalen die ik schrijf niet mee kunnen doen. Dit geldt ook voor het onderstaande verhaal. Inmiddels wel twee nieuwe boeken geschreven. Ook daar moet ik nog het nodige aan herschrijven. Dit betekent dat ik het eerst lange tijd laat liggen om daarna met een zo vers mogelijke blik er weer naar te kijken. Eens komt het verder dan alleen schrijven. Ik houd jullie op de hoogte
 
Met het schrijven van de KeerKring serie, werd voor mij heel duidelijk dat er meer verhalen zouden volgen. Zo ben ik dit jaar begonnen aan een verhaal met de naam "De Dwergenkoning". Dit verhaal gaat waarschijnlijk uit twee delen bestaan. Één deel is een kort verhaal, het tweede deel wordt een vervolg en een stuk langer.
Daarnaast ben ik bezig voor een verhalen wedstrijd. Omdat inzenden volledig anoniem moet, kan ik er hier niet teveel over vertellen. Het is een kort spannend verhaal dat zich in de zeer nabije toekomst afspeelt.

Voor wie nu al geïnteresseerd is: Nog even wachten op meer informatie.


UA-36289607-1